Utazás, gasztronómiai, élmények, sport, luxus :-)

Európa három legnépszerûbb vidámparkja

Top 3 vidámpark Európában 2017-ben

2017. július 17. - opmah

Utazás, nyár, és a családosoknak egy szuper uticél, ahol mindenki jólérzi magát, ez nem más mint a vidámpark! Most a legnépszerûbbeket fogjuk bemutatni! Mint általában most is a csúcstartó a Párizsi Disneyland!

1. Disneyland Franciaország, Párizs 

img_5383.JPG

A mesék 5 klasszikus látnivalókkal, bemutatókkal és utcai felvonásokkal teli hihetetlen földeken repülnek. Szinte mindig találkozhatunk a Karib tenger  kalózaival, vagy éppen Mickey egérékkel, folyamatosan programokkal készülnek az idelátogatóknak, tüzijáték, s rengeteg hihetetlen mesés idôtöltés várható! Aki idelátogat nem fogja megbánni, felnött s gyerek jólérzi itt magát! Kicsit nézzük az árakat, a legolcsóbb jegy 42EUR/ fô, gyereknek egyaránt. Ezzel a jeggyel a legszükségesebb dolgokat tudjuk megtekinteni. Ha valaki éhes lesz, az 28 különbözô étterem választékát kóstolhatja meg, tehát szerintem, mindenki talál ízlésének megfelelôt! De menjünk tovább s nézzük meg a második helyezettet! 

2. PortAventura Barcelona, Spanyolország 

img_5384.JPG

A PortAventura egy vidámpark és egy üdülőhely Barcelona déli részén, Salou városában, Tarragona, Spanyolország; A Costa Doradában. Évente mintegy 4 millió látogatót vonz, így Spanyolország leglátogatottabb vidámparkja.
 
A PortAventura Park Európa 2. leglátogatottabb vidámparkja. Az üdülőhelyen megtalálható a Costa Caribe Aquatic Park és négy szálloda is. Ez Európa legnagyobb üdülőhelye. A közelben 2 reptér is van, ahonnan 30 perc alatt lehetünk a szórakoztatóközpontba. A PortAventura vasútállomása Barcelona és Salou összeköttetésekkel rendelkezik.
 
A barcelonai déli részén elhelyezkedő park öt tematikus területet foglal magába, amelyek történelmi civilizációk (Mediterránia, Far West, México, Kína és Polinézia) és egy, a park 2011-es évadjára nyitott Sesame Streeten alapuló tematikus terület. Ebben a vidámparkban 47EUR/ fô a jegy, ami egy napijegy  11-59 éves korig! 8 étterem gondoskodik az idelátogatók gasztronómiai élményeirôl! Egyszóval ha Sapnyolország az uticél, ne hagyjuk ki ezt a csodálatos és egyedülálló vidámparkot! Most pedig jöjjön a lista harmadik helyén lévô komplexum, ami szintén Franciaországban van! 

3. Futuroscope Poitiers, Franciaország 

img_5385.JPG

A megnyitása óta több mint 46 millió látogatóval a Futuroscope Franciaország egyik legismertebb és legkedveltebb szabadidős parkja. És az egyetlen ilyen fajta Európában!
 
A Futuroscope ideális hely a kikapcsolódásra, 60 hektár csodálatos zöld vidékkel és 25 eredeti élményt kínál, amelyet máshol nem találsz! 
 
Fogadjuk el a fantasztikus, szórakoztató és mesebeli Futuroscope hangulatot, több mint 25 eredeti élményben várja az idelátogatót és állandó lenyűgöző látványosságok, különbözô kalandos utazások és izgalmak, továbbá a mesebeli esti bemutató és a lenyűgöző látnivalók minden ízlésnek és korosztálynak megfelelő, óriási formátumú filmek, izgalmas látnivalók, 3D-s túrák 4D effektekkel, játékok, élő műsorok, szabadtéri tevékenységek stb. Az árak 36EUR/ fô-tôl indulnak! Itt 9 különbô étterem különlegességeibôl választhatunk, szintén megtalálhatóak menük is , melyek 14EUR/fô körül vannak! Mindenkinek csodás nyári élményeket kívánunk!