Utazás, gasztronómiai, élmények, sport, luxus :-)

Joghurtos csirkesali

2017. augusztus 06. - opmah

img_5780.JPG

Hozzávalók:

1/2 doboz  Sima görög joghurt
1/4 doboz tejföl
Frissen facsart  lime lé
1 evőkanál. Frissen apróra vágott koriander
Frissen őrölt fekete bors
tengeri só
1 evőkanál. extra szűz olívaolaj
2 csontozatlan bőr nélküli csirkemell
1 tk. római kömény
1 tk. csili
1 avokádót kockára vágva
200 gr. Fekete bab
100 gr. Kukorica 
1 piros paprika, apróra vágva

Elkészítése: 

Egy közepes tálban keverjük össze a joghurtot, a tejfölt és a lime juice-t. Addjuk hozzá a korianderet, majd sót, borsot ízlés szerint! 
Egy nagy serpenyőben melegítsük fel az olajat, majd tegyük bele a csirkét és a sóval, borssal, köményt és chilit. Főzzük, aranybarnára.  Tegyük át egy tányérra, hogy pihenjen, majd szeleteljük kockákká, és hűtsük le teljesen.
Egy nagy tálban keverjük össze a főtt csirkét az  avokádóval, babbal , kukoricával és piros borssal. A végén tegyük rá a joghurtot! Tálalhatjuk saláta, vagy káposzta levélen is.