Utazás, gasztronómiai, élmények, sport, luxus :-)

Avokádós csirke saláta

2017. augusztus 31. - opmah

img_6263.JPG

Hozzávalók:

Néhány fagyasztott szójabab
1 bőr nélküli, főtt csirkemell, aprítva
¼ uborka, hámozott, apróra vágott 
½ avokádót
Néhány csepp Tabasco mártással
1/2 citrom leve 
plusz egy szelet citrom 
2 evôkanál extraszűz olívaolaj
5-6 db.  saláta levél
1 teáskanál kevert magot


Elkészítése:

Blansírozzuk a szójababot 3 percig . Hideg vízben öblítsük le jó alaposan . Tegyük a csirkét, a babot és az uborkát egy tálba.
Tegyük az avokádó, a Tabascot, a  citromlét és az olajat  egy tálba, és keverjük össze . Majd az egészet , öntsük a tálba, és jól keverjük össze a csirkét a babot és az ubrokát meg az avokádós dresszinget. 
Majd ha mindent összekevertünk, tányéron tálaljuk  és diszítsük a magokkal, és a szélére tehetünk citrom szeletet.