Utazás, gasztronómiai, élmények, sport, luxus :-)

Csokoládés lasagne

2017. szeptember 02. - opmah

img_6285.JPG

Hozzávalók:

1 doboz Oreo/ kb. 36 db-os/
6 evőkanál vajat 
1 csomag krémsajt csomag, mascarpone 
1/4 csésze cukrot
2 evőkanál hideg tej
1 db. habtejszint 
2 csomag . csokoládé instant puding
3 1/4 csésze hideg tej
1 csésze mini csokoládé zseton

 

Vajazzunk körbe egy nagy üvegtálat, majd tegyük félre.
Az OREO kekszeket törjük nagyon apró darabokra. Adjunk hozzá megolvadt vajat a tálba, és addig keverjük, amíg össze nem állítjuk. Tegyük bele az OREO keveréket az edény aljára és tegyük a hűtőbe 5 percig.
A krémsajtot tegyük bele egy tálba majd adjunk  hozzá 2 evőkanál tejet és cukrot. Keverjük össze, amíg össze nem áll. Keverjük hozzá az egy doboz habtejszint ,majd a keveréket könnyedén oszlassuk el. Helyezzük a hűtőbe további 5 percig.
Egy külön tálba készítsük el a csokipudingot a tejjel. Ezután a krémsajtréteg tetejére terítjük. A csokipuding tetejére tehetünk még egy réteget a mascarponés krémbôl, és a tetejére reszeljünk csokoládét.  Helyezzük vissza a hűtőbe további 5-10 percig, hogy a puding kellôen jó állagú legyen. Helyezze a hűtőbe 3-4 órával tálalás előtt.