Utazás, gasztronómiai, élmények, sport, luxus :-)

Megnyitott Jamie Oliver első európai pizzériája a Gozsdu udvarban

2017. december 12. - opmah

img_7724.PNG

Frissen sült, kézzel nyújtott kovászos pizza. Egyszerű, őszinte és finom.Menő, pezsgő környezetben nyitotta meg kapuit Európa első Jamie’s Pizzeriaja, a belvárosi Gozsdu udvarban, a Madách sétánynál.
A Jamie's Pizzeria nagyszerűen fogja egybe mindazt, amit Jamie Oliver képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron. A menün megtalálhatóak a csodás kemencében sült pizzák, könnyű, de kreatív saláták, kemencés tészták, olasz desszertek, valamint pizzetták is, amik egy kis adag pizzát és kis adag salátát tartalmaznak.

img_7725.PNG

A Jamie’s Pizzeria egy laza, elérhető hely, ahol minden nap frissen készítik a pizzatésztát. Jamie alapanyag előírásának megfelelően csak friss alapanyagokból dolgozunk. Minden alapanyagot Jamie élelmiszer minőséget garantáló csapata fogad el. Az alapanyagok tiszták, vegyszer és antibiotikum mentesek és fenntartható forrásból származnak. Az állatokkal való méltó bánásmód nálunk alap követelmény.

img_7726.JPG

Miben más Jamie pizzája, mint a többi pizza?

• A pizzatésztát frissen készítjük,
• A pizzát frissen sütjük ki, csak rendelés után
• A pizzánk kovászos
• Kompromisszumok nélküli minőséget képviselünk

img_7727.JPG

A Jamie’s Pizzeria lánc annyira új a Jamie-rendszeren belül, hogy Jamie és fejlesztő csapata a Zsidai Csoporttal közösen dolgozta ki a teljes koncepciót.

img_7728.JPG

Az étterem december 12-én délben nyit. A pizzeria nyitás mellett egy újdonsággal is készülünk: online rendelés formájában a házhoz szállítást is beindítjuk január végétől.