Utazás, gasztronómiai, élmények, sport, luxus :-)

Az megvan, hogy Európa legjobb Karaoke bárja Budapesten van?

Karaoke robbanás Budapesten! A bár, amely forradalmasítja a szórakozást!

2018. március 08. - opmah

img_8402.JPG

Évtizedek óta bevett szórakozási forma, házibulik megszokott kelléke a karaoke. Ismerjük, szeretjük, egy kicsit megint gyerekek lehetünk, miközben a mikrofont szorongatjuk és hangosan énekeljük kedvenc slágereinket. Nekem is ismerõs ez az érzés és keresve a Gozsdu udvarban a kék madárral jelölt cégért azon gondolkozom, mikor poroltam le otthon a képzeletbeli mikrofont és búgtam bele egy örökzöldet…


Régi emlékeken elmerengve érkezem meg a Blue Bird Karaoke Rooms ajtajához, lecsattogok a vörös szõnyeggel borított lépcsõn, szelfizek egyet Gwen Stefanival és már érzem is, hogy viszket a tenyerem a mikrofon után.
Ahogy belépek a karaoke szobák oázisába egy, a popsztárok falméretū poszterei között felállított bár fogad. Innen a szélrózsa minden irányába elindulhatok egy exkluzív környezetben a karaoke-csodaországba vagy akár megragadhatok itt is egy ütõs italra.
Öt szoba, öt különbözõ design, de egy biztos: high-quality hangrendszer, iPadrõl vezérelhetõ profi karaoke szoftver, 55.000 dal, 2 vezeték nélküli mikrofon és a 65 colos UHD tv, adják azt az élményt, amitõl a hajamat is majdnem ledobtam.

img_8399.JPG


Ez a szórakozási forma Amerikában, Ázsiában és Izraelben már tömegeket hódított meg és most egyedülálló módon Európában is elsõként, Magyarországra is megérkezett.
Attól viszont abszolùt nem kellett tartanom, hogy a nem Madonnára emlékeztetõ hangomat mindenki hallja, hiszen a falakat bombabiztosra hangszigetelték, amelyhez összesen 8,5 tonna hangszigetelõ anyagot használtak fel. Mielőtt elkezdtünk énekelni, a felszolgáló megjegyezte, hogy félelemre semmi ok, mivel a karaoke rendszerben van egy olyan beépített funkció, mely segít korrekciózni a hamis hangokat. Ráadásként, minden szobában beépített pincérhívó üzemel, így a pincér sem zavar meg minket váratlanul.

img_8397.JPG


Szóval ennek tudatában leomlik az a bizonyos fal, bátran kapok az alkalmon és választok egy számot, mert tudom, hogy senki nem hallja, csak azok a számomra ismert arcok, akikkel egy szobában vagyok. 55.000 dal közül kicsit nehézkesen, fejet vakargatva választok és ez a kínálat a jövõben még bõvülni fog héber és kínai teljes repertoárral valamint további magyar zenével. Rábökök az iPaden találomra egy számra, megnyomom a lejátszás gombot és tádáám a Depeche Mode I just can’t get enough c. számával ülök fel a bulivonatra. Magam is meglepõdöm, milyen szuper hangom van, pedig otthon a zuhany alatt nem ezt tapasztaltam. Énekeltem, a többiek velem együtt szórakoztak és énekeltek, majd befejeztem a produkciómat. Ekkor vettük észre, hogy a választott szám után automatikusan megszólaltak a háttérben a legbulisabb slágerek. Egy pillanatra sem zökkentünk ki így a buliból, a high-tech berendezés gondoskodott arról, hogy egy percig se hagyjon alább a felfokozott hangulat.
De itt nincs vége a meglepetéseknek. A tv fölé szerelt HD kamera a közeljövõben kérésre rögzíteni fogja a privát eseményt, amit majd ha szeretnénk, hazavihetünk magunkkal emlékként egy usb-n. Jelenleg egy gombnyomással a kijelzõre küldhetem, mekkora a szobában a hangulat.

img_8398.JPG


Azok kedvéért, akik még hezitálnak összeszedek pár fontos infómorzsát, mert szerintem szülinapi partyt szervezni egy ilyen nem mindennapi helyszínen kiváltságos érzés. Képzeld csak el, amint megérkezel ide, mit sem sejtve, szórakozol a lufikkal feldíszített privát szobában, kiereszted a hangodat és sztárnak érzed magadat. A catering szolgáltatásukkal is csak magasabb szintre emelik ezt a tengerentùlon már bevált szórakozási formát. Bottle service pezsgõvel vagy vodkával és széles fingerfood kínálat teszi a szülinap party-t vagy a céges csapatépítõ páratlan szórakozássá.
De mondok még jobbat, itt elvarázsolhatod a gyerekeket, Süsü a sárkánnyal, lufival, tortával meg a több tízezer számmal és te leszel a legmenõbb anyuka a városban.
A Blue Bird Karaoke Rooms nagyszabású terveit mi sem mutatja jobban, hogy a jövõben franchise rendszerben indulnak, elviszik ezt az utolsó momentumig kidolgozott ötletet a Nemzetközi Franchise Expora, Párizsba. Ha szakmailag érdekel ez a lehetõség a franchise@bbrooms.hu email címen kapcsolatba lehet lépni velük.
Nehezen tudok búcsút inteni ennek a világnak és mikor már azt hiszem, hogy csak a lépcsõket kell újra megmásznom, megpillantok egy instant fotómasinát. A közös szelfit Gwen Stefanival személyre szabott instakeretben nyomtatom ki, így marad örök emlékem erről a rendhagyó estéről, ahol egyik számot a másik után énekeltünk, kitépve egymás kezébõl a mikrofont. Felejthetelen élmény volt, bátran kijelenthetem, hogy a Blue Bird Karaoke Rooms csapata rendkívülit alkotott és ezzel a koncepcióval üde színfoltja lesz a budapesti éjszakának!
Köszi karaoke wonderland! Köszi Blue Bird Karaoke Rooms! Elhoztad nekem Amerikát!

Nézz be a szobákba : Blue Bírd Karaoke rooms 3D tour

Web : Blue Bírd karaoke rooms