Utazás, gasztronómiai, élmények, sport, luxus :-)

A világ top 5 egzotikus kertje!

2018. március 20. - opmah

 Sokan vagyunk, úgy, hogy a nyarat nem csak a strandon, vagy a vízben tudjuk elképzelni, hanem megnézünk csodálatos tájakat, épületeket, vagy éppen kerteket. Most ebben szeretnék egy kis segítséget nyújtani, hogy ha éppen a következő országokban, városokban töltjük a nyarat, akkor mindenképpen érdemes ezeket a csodálatos kerteket megtekinteni és beszippantani a sok finom illatot, és végignézegetni ezeket a csodákat. Jó böngészést!

 img_8900.JPG

Hollandia Keukenhof 

5. Royal Botanic Gardens, United Kingdom

Ezeknek a kerteknek egy része valójában egy üvegházban van, de ez nem teszi őket kevésbé csodálatosnak! A Royal Botanic Garden 1670-ben alakult, és azóta a 20. században három régionális kertet vásároltak meg. 

img_8895.JPG

 

4. The Garden of Cosmic Speculation, Scotland

Ez a világ egyik legszokatlanabb kertje, ahol furcsa formájú szobrok vannak.A kert, 2018 május 6-án nyitja meg a közönségnek a kapuit. 

img_8896.JPG

 

3. Gardens of Versailles, France

Versailles kertjei a világ leginkább fényképezett kertjei, hihetetlenül jól megtervezett és nagyon csodálatosak, mint ahogy ez a képen látszik. Akár több napos programnak is kiváló! . 

img_8897.JPG

 

2. Butchart Gardens, Canada

Számos gyönyörű virágkert alkotja a Butchart kerteket a British Columbia-ban. Ez a kert is simán több napot is megér. 

img_8898.JPG

 

1. Keukenhof Gardens, Netherlands

A világ legimpozánsabb kertjei Hollandiában találhatók. Pontosabban Lisse-ben. Az egyik legnépszerűbb uticél ha Hollandiában vagyunk. Nyitva 2018 március 22- május 13-ig! Figyeljünk az időpontra! 

img_8899.JPG

Figyeljétek a bejegyzéseket, mert hamarosan újabb Top 5 ajánlóval jövök! 

Még több utazás, és gasztro infó : Enniszeretek vagy TravelGuide 

Forrás: Let's Travel More