Utazás, gasztronómiai, élmények, sport, luxus :-)

A világ top 5 extrém szállodája

2018. március 22. - opmah

 Most egy hihetetlen körútra viszlek titeket, méghozzá egy extrém túrára, ahol szerintem minden hely akár a bakancslistára is simán felkerülhet. Szállásokról lesz szó, de a városok ahol elhelyezkednek, külön utakat és több idô eltöltését is megéri! Ezek a helyek pedig Chile-tôl át egészen Idaho-ig tartanak. Akkor öveket bekötni, és induljunk az útra! 

img_8960.JPG 

5. Magic Mountain Hotel, Chile

Ebben a hotelben olyan mintha a tündérmesék életre kelnének. Úgy néz ki, mint egy nagy szökőkút vagy vízesés, ahogy a hotel tetejérôl esik le a víz. Ahogy az ablakokon kitekintünk, a csodálatos zöld erdő veszi körül. Ez a hely számomra abszolút bakancslistás, egyszerüen el kell menni. Elhelyezkedése pedig Patagoniában található a Huilo-Huilo területén. De, hogy mi az a Huilo? Egy teljesen magánforrásokból finanszírozott projekt, amely környezettudatos ökoturizmussal is foglalkozik. 

img_8958.JPG

4. Skylodge Peru

Ez a szálloda szerintem még azoknak is félelmetes hely, akiknek nincs tériszonyuk! A Skylodge áttetsző üvegszobákból áll, amelyek a sziklák oldalán épültek, de az Escher Clifftől eltérően ezek a szivárgás a levegőben történik. Ti eltöltenétek itt egy éjszakát?  Foglalás itt : Skylodge  

img_8953.JPG

 

 3. Utter In, Sweden

Szeretnétek teljesen elszigetelten nyaralni, akkor erre ez az egyik hotel a megoldás, a tó közepén. Ez a szálloda Ki van telepítve, mint egy kis kúria, a tó közepén, de az igazság az, hogy az igazi szálloda víz alatt van és létrán keresztül lehet hozzáférni. Hihetetlen élmény, hogy a szobából lehet látni a halakat. 

img_8954.JPG

Az alsó szinten, a víz alatt van a szoba 

img_8961.JPG

 

2. Free Spirit Spheres, Canada

Ez a szálloda a legnépszerűbb fa hotel. Ezek a fából készült gömbök egy Vancouver-szigeten lévő erdőben találhatók, amelyet a fák tetején felfüggesztettek. Meg fogsz lepődni, hogy a gömb belsejében szinte az összes kényelem megtalálható amire szükségünk lehet, és elképesztően hangulatos is! 

img_8955.JPG

1. Dog Park Inn, Idaho

Ha szeretitek a kutyákat, akkor ez a ti helyetek. Ez a szálloda egy beagle kutya alakjában épült, és a vendégek ebben a kutya alakban tudnak megszállni. Hihetetlenül egyedi és szokatlan. Természetesen a kis kedvenceket beengedik, stílusosan. Így az itt eltöltött idôt a kedvenceinkkel tölthetjük. 

img_8956.JPG

 Mindenkit arra buzdítanék, hogy akár mindegyik útra, vagy bármelyikre is érdemes gyûjteni, mert szuper célpontok. 

Forrás: Let's Travel More