Utazás, gasztronómiai, élmények, sport, luxus :-)

Európa legjobb uticéljai 2018-ban!

2018. március 23. - opmah

A TripAdvisor, Travellers choice idén is kihírdette a világ legjobb uticáljait! Én az Európaiakat mutatnám most be nektek! Ezek alapján talán könnyebb kiválasztani az uticélokat, ha még nem tettétek meg! 

 

5. Barcelona , Spanyolország

 img_8978.JPG
Amit mindenképpen érdemes meglátogatni, az a Basilica of the Sagrada Familia , Casa Batllo, Gothic Quarter.

4. Kréta, Görögország

 img_8973.JPG

Egy igazi nyári uticél Görögország, azon belül pedig Kréta szinte festôi látványoságokkal bír, amit itt semmiképpen sem hagyjunk ki az az Aquaworld, ami egy valódi nyári program, és a Heraklion múzeum amit szintén mindenképpen érdemes megnézni. 

3. Róma, Olaszország 

 img_8975.JPG

Igen Róma az örök város, ide szerintem még egy hét is kevés, hiszen Rómába, nyári és egyéb kirándulós programokat is simán tervezhetünk, csodálatos a Trevi kút, a Colosseum, a Pantheon és a Campo de Fiori. 

2. London, Egyesült Királyság 

img_8976.JPG 

Szintén rengeteg látnivaló, és hihetetlen környezet amit különbözô James Bond filmekbôl is láthattunk, aki járt itt, az vissza jön többször is, hiszen az Angolok, magával ragadó emberek. De, hogy miket is érdemes megnézni, hogy csak párat említsek, Buckingham-palota, Royale Opera Ház, Sherlock Holmes múzeum. 

1. Párizs, Franciaország

img_8977.JPG

 Párizsnak minden szeglete rejt valami lenyûgözô dolgot, rossz hírem az, hogy itt sem elég egy nap, hanem minimum egy hét kell, aki pedig a gasztronómia szerelmese akkor még több idô is szükséges, mivel rengeteg Michelin csillagos étterem van, de a reggelizô helyek száma is nagyon sok, és hát nincs is jobb dolog, mint a reggeli croissant eszegetni egy finom lattéval, és szemünk pedig az Eiffel toronyban gyönyörködhet. 

Forrás: TripAdvisor